Не тільки спроектуємо і виготовимо, але і встановимо

Монтаж мебели

Готові меблі - це ще тільки половина дороги до красивого інтер'єру. Адже все те, що спроектували та виготовили ще потрібно зібрати і встановити. І багато хто робить банальну помилку, вирішивши все зробити самостійно. А адже етап збірки не менш важливий від етапу виготовлення. Точно так, як поганий матеріал впливає на довговічність експлуатації, так і неправильно зібрані меблі можуть прийти в непридатність дуже швидко.

Довіртесь професіоналам «GARANT». Ми знаємо, як зробити якісно, так щоб дверці не відвалилися, шурупи не стирчали, і не виявилося зайвих деталей при складанні. Спеціаліст «GARANT» збере меблі швидко і якісно, так як має багаторічний досвід і всі необхідні навички. Ми маємо весь необхідний набір інструментів, так що Вам не доведеться бігати по сусідах у пошуках потрібної викрутки, і тим більше не потрібно буде вигадувати всілякі «ноу-хау» з підручних засобів.

Фахівці «GARANT» люблять свою роботу, збирають і встановлюють меблі спокійно, розмірено, впевнено і без допомоги нецензурної лексики і нервової поведінки.